Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

DEmand 
Ινστιτούτο Αισθητικής | Ανάβυσσος Αττική


Το Ινστιτούτο Αισθητικής DEmand φέρνει κοντά σας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε laser μηχανήματα και σύγχρονες μεθόδους, θεραπεύοντας ένα ευρύ φάσμα αισθητικών ζητημάτων. Πραγματοποιήσαμε ένα μεγάλο βήμα στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής με μηχανήματα που εγγυώνται σύντομα και μόνιμα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Επισκεφτείτε το χώρο μας για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις θεραπείες και τις τρέχουσες προσφορές.

 

 

IAPL LASER

IAPL LASER ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ
Τα IAPL Lasers παράγουν στοχευμένη και φιλτραρισμένη φωτεινή ενέργεια μεγάλης ισχύος η οποία απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια η οποία τελικά καταστρέφει το θύλακα της τρίχας. Το ISPL Laser έχει συγκεκριμένα προγράμματα έτσι ώστε να προσαρμόζει την εκπομπή φωτός ανάλογα με το φωτότυπο του δέρματος (χρώμα δέρματος), το μέγεθος και το χρώμα των τριχών που θέλουμε να αποτριχώσουμε. Μπορούμε να το εφαρμόσουμε με ασφάλεια παντού ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές (όπως πρόσωπο,μπικίνι,μασχάλες)με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας γρήγορα και ανώδυνα.

Οριστική φωτοαποτρίχωση 
 Εξάλειψη δυσχρωμιών 
 Φωτοανάπλαση 
 Αποκατάσταση ουλών 
 Θεραπεία ακμής 
 Καταπολέμηση κυτταρίτιδας 
 Ανόρθωση στήθους 

Η ιδανική εποχή είναι κατά τους χειμερινούς μήνες όπου το δέρμα έχει χάσει όλο ή το περισσότερο ποσοστό μελανίνης από το καλοκαιρινό μαύρισμα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερες εντάσεις για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

RF ULTRASOUND

Η RF Ultrasound θεραπεία είναι η επαναστατική νέα μέθοδος νανοτεχνολογίας για θεραπεία lifting προσώπου και λαιμού για μείωση ρυτίδων και σύσφιξη χωρίς νυστέρι. Η σύσφιξη και η αναζωογόνηση προσώπου με εστιασμένους υπέρηχους μέσω της τεχνολογίας ultrasound RF πραγματοποιείται με την εφαρμογή ηχητικών κυμάτων στην επιδερμίδα επικεντρώνοντας τη δράση τους στις βαθύτερες στιβάδες του ιστού εκεί οπού μεταφέρεται μια απολύτως ελεγχόμενη ποσότητα ηλεκτροθερμικης ενέργειας.
 

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος, αυτή η μοναδική, μη-επεμβατική μέθοδος επικεντρώνεται στην εστία του προβλήματος προκαλώντας κυτταρική και ινώδη διάσπαση, με συνέπεια την διασπορά και απομάκρυνσή των λιποκυττάρων. Θερμαίνει τους ιστούς, ενεργοποιώντας τα βαθύτερα στρώματα κολλαγόνου του δέρματος ενώ βοηθά τα προϊόντα να απορροφηθούν καλύτερα, προσφέροντας σας πραγματικά αξιόλογα αποτελέσματα, γρήγορα και ανώδυνα.

Vmax Hifu

Το Vmax Hifu αποτελεί ένα σύγχρονο μηχανημα θεραπείας για αναίμακτο λίφτινγκ και αναίμακτη λιποαναρρόφηση - λιπογλυπτική σε πρόσωπο και σώμα. Ανώδυνο, εύκολο στην χρήση, με άμεσα αποτελέσματα που έχουν διάρκεια και χωρίς αναλώσιμα.
Πρόκειται για υψηλής έντασης εστιασμένο υπέρηχο, ο οποίος βοηθά στην εξάλειψη των ρυτίδων προσφέροντας έντονη σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου. Εστιάζει άμεσα και εντατικά σε μεμονωμένα σημεία την ενέργεια υπερήχων σε κάθε πάσχουσα περιοχή με τη μέθοδο της "κίνησης", προσαρμόζοντας την ένταση της ενέργειας αναάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα και επιτυγχάνει προοδευτικά μέσα από συνεχόμενες συνεδρίες το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαθέτει 2 κεφαλές και σταθερό σύστημα ψύξης, καθιστώντας το ανώδυνο και απολύτως ασφαλές.

 

3D Cavitation

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος λιπογλυπτικής και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας χωρίς επέμβαση, η οποία βασίζεται στην τρισδιάστατη δράση της ενέργειας ειδικών ιατρικών υπερήχων. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας 3D Lipo Cavitation σχετίζεται με τους εν λόγω υπέρηχους, οι οποίοι παράγονται από μια ειδική πλατφόρμα και ρευστοποιούν το λίπος που βρίσκεται συσσωρευμένο στο δέρμα μας. Στη συνέχεια, το λίπος απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα και τελικά αποβάλλεται από το σώμα σταδιακά.
 

H θεραπεία Cavitation εφαρμόζεται συνηθέστερα στις εξής περιοχές του σώματος: μηρούς, γλουτούς, εσωτερικό μέρος των γονάτων, κοιλιά και χέρια. Έχοντας σαν κεντρικό άξονα τη δράση των υπερήχων, η καινοτόμος τεχνική για δραστική απώλεια τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής, αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο λιποαναρρόφησης χωρίς επέμβαση, χωρίς ουλές και με άμεση ανάρρωση. Ενώ υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα κατά την πρώτη συνεδρία, είναι απαραίτητο να γίνουν από 8 έως 10 συνεδρίες για βέλτιστα αποτελέσματα ή να γίνει συνδυασμός μεθόδων λιποδιάλυσης για πιο άμεσα εμφανή αποτελέσματα. 

 

Vacuum

Πρόκειται για ένα μηχάνημα με ειδική κεφαλή αναρρόφησης Vacuum, που ασκεί ισχυρή αναρρόφηση στους ιστούς οξυγονώνοντας τους, αυξάνοντας και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και παράλληλα διεγείροντας το λεμφικό σύστημα, αποβάλλοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό. Πρόκριται για νέα τεχνολογία, η οποία συνδυάζει ραδιοσυχνότητες με ισχυρό μηχανικό λεμφικό μασάζ, είναι η επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος και τη λιπογλυπτική.  
Με αυτή τη μέθοδο μειώνεται η φλεβολεμφική στάση, βελτιώνεται η απομάκρυνση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται με ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη του δέρματος αποκαθιστώντας την ελαστικότητά του. Ακόμα ενισχύει και επιταχύνει τη λιπόλυση και σαν αποτέλεσμα έχουμε μείωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

 

Liposuction

Αποτελεί μια καινοτόμο και αναίμακτη μέθοδος για αφαίρεση τοπικού λίπους, χωρίς γενική αναισθησία κατα την οποία χρησιμοποιούνται κάνουλες χωρίς τομές. Τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης είναι μόνιμα. Μεγάλος αριθμός λιποκυττάρων απομακρύνεται και δεν δημιουργείται εκ νέου. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται σε τοπικά εντοπισμένο πάχος και δεν είναι λύση αδυνατίσματος.
Πρόκειται για μια ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο, χωρίς να απαιτείται νάρκωση των ασθενών, καθώς επίσης και νοσηλεία. Χρησιμοποιείται για να διορθώσουμε ατέλειες στο σώμα μας, καθώς και για να γίνει πρόσθεση λίπους σε άλλα σημεία του σώματος όπου υπάρχει έλλειψη όπως ζυγωματικά, πρόσωπο, ρινοχειλικές αύλακες, μέτωπο, χείλος.

 

 

 

Το Ινστιτούτο Αισθητικής DEmand για το πρόσωπο προσφέρει:

 Καταπολέμηση της χαλάρωσης 
 Ενίσχυση του μυϊκού τόνου 
Απάλειψη οιδημάτων 
Άμβλυση ρυτίδων 
Αναζωογόνηση των κυττάρων 
Αισθητή μείωση τραυματισμένων ιστών 
Αύξηση φυσικής και ψυχικής ενέργειας 
Ειδικά προγράμματα για θεραπείες σε μάτια, χείλη, στόμα, διπλοσάγωνο

Για το σώμα: 
 Αδυνάτισμα (λιποδιάλυση) τοπικό ή ολικό 
 Σύσφιξη μυική και επιδερμική τοπική ή ολική 
 Μικτό 


Γρήγορες θεραπείες: 
 καύση λίπους 
 εκγύμναση μικρών ή μεγάλων μυϊκών ομάδων 
 τόνωση θωρακικών μυών και ανόρθωση στήθους 
 τοπικό αδυνάτισμα μηρών και γλουτών 
 σύσφιξη μυών, ανόρθωση γλουτών 
 τόνωση μυών πλάτης και σπονδυλικής στήλης 
 βελτίωση μυϊκού τόνου ολόκληρου του σώματος 
 ενεργοποίηση λεμφικής παροχέτευσης 

 


 


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ DEMAND | ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑΡΗ, ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ & ΝΟΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ